Al 75 jaar hét adres om aan te kloppen voor kunststof kwaliteitsramen en -deuren

Klanten die vragen om kwaliteit zijn al vanaf 1945 de drijfveer voor Cuypers in Posterholt. Het begon met de vraag naar plaatsing van enkelglas. Tevreden klanten en veranderende vraag hebben ervoor gezorgd dat Cuypers in Posterholt is uitgegroeid tot hét adres voor kunststof ramen en deuren. U vindt bij ons alles onder één dak: professioneel advies, uitgebreide showroom, productie en lakproces, vakkundige montage en servicedienst Zowel de particuliere als zakelijke markt vindt hier elk benodigd specialisme.

Kwaliteit sinds jaar en dag

In 1945 startte Cuypers in Vlodrop met het plaatsen van enkelglas. Er was veel vraag, dus ook werk in overvloed. Eind jaren 50 kwam er een onderdeel bij, het slijpen van televisiebeeldschermen voor Philips. Aan deze samenwerking kwam eind jaren 60 een einde door wijziging van productiemethoden bij Philips. Begin jaren 70 bracht echter weer nieuwe kansen dankzij overheidssubsidies voor isolatie van woningen. Isolerende beglazing werd een begrip in Nederland. Cuypers speelde hierop in en werd mede dankzij de continue kwaliteit een van de grootste plaatsingsbedrijven van isolerend glas.

Begin jaren 80 zette Cuypers naar voorbeeld van Duitsland de stap naar leveren en monteren van kunststof ramen en deuren. De eerste jaren kwamen de kozijnen nog uit Duitsland, maar in 1982 ging in Vlodrop een eigen productiestraat van start. In 1990 verrees het pand op de huidige locatie in Posterholt. Na enkele uitbreidingen, waarvan de laatste in 2020,  beschikt Cuypers momenteel over een van de modernste productiestraten van Europa. Compleet met eigen automatische spuitinrichting.

Cuypers is nog steeds een familiebedrijf.

Cuypers ruim 75 jaar! Klaar voor de toekomst

Na 75 jaar investeren, presteren en innoveren hebben we het jubileumjaar 2020 benut om onze bedrijfshuisvesting in Posterholt klaar te maken voor de komende jaren. 
Het vertrouwde bedrijvencomplex is uitgebreid met een nieuwe bedrijfshal. Het strakke uiterlijk springt in het oog door de toepassing van nieuwe gevelbekleding in een nieuw ingerichte buitenruimte. Aan de binnenkant is alle aandacht uitgegaan naar het inzetten van productiemiddelen en -technieken die de vakmensen van Cuypers helpen om ook bij het volgend jubileum nog op het hoogste niveau mee te spelen in de kwaliteitsmarkt voor kunststof ramen en deuren.


Bezoek onze showroom

In onze showroom in Posterholt laten we u graag zien wat er allemaal mogelijk is voor úw woning. Uw bezoek stellen wij zeer op prijs. Het is raadzaam om vooraf een afspraak te maken.

Afspraak maken

Offerte aanvragen