Bezoek onze showroom en laat u inspireren

U bent van harte welkom in onze zeer uitgebreide showroom waar alles overzichtelijk is gepresenteerd. U krijgt een goede indruk van alle mogelijkheden. Wij geven u graag deskundig advies.

Showroom bezoeken? Maak eerst een afspraak!
Trouwe klanten weten dat goede service en deskundig advies bij ons hoog in het vaandel staan. Bent u van plan om binnenkort onze showroom te bezoeken? Maak dan eerst een afspraak. Dan bent u er zeker van dat een van onze medewerkers alle aandacht voor u heeft en u van deskundig advies kan voorzien.

Dat kan telefonisch 0475-406000 of stuur ons een bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Gewoon binnenlopen?
Natuurlijk kunt u ook altijd eerst zelf een kijkje nemen in onze showroom. De deur staat altijd voor u open. Maar wilt u toch graag advies van onze medewerkers? Laat dan uw naam, telefoonnummer of e-mail achter bij de receptie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. En helpen u graag met persoonlijk advies op maat. Tot ziens in onze showroom!

Openingstijden showroom

 

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur.

Op zaterdag 16 september zal de Heinsbergerweg vanaf de verkeerslichten tot aan de Paarloweg in Sint Odiliënberg af gesloten zijn. Het doorgaande verkeer zal in deze periode worden omgeleid, via de N570-A73-Linne- Sint Odiliënberg. Klik hier voor meer informatie

Offerte aanvragen