Voordelen van Cuypers kunststof kozijnen


Steeds vaker wordt de keuze gemaakt voor Cuypers kunststof kozijnen. Deze hebben nauwelijks onderhoud nodig en de levensduur is lang. Hieronder de belangrijkste voordelen op een rij.

 zuinig.jpg

Woongenot omhoog, energierekening omlaag

Uitstekende warmte- en geluidsisolatie

Naar verwachting blijven de energiekosten de komende jaren stijgen. Met kunststof kozijnen van Cuypers bent u daar nu al op voorbereid. Dankzij de hoge isolatiewaarde bespaart u aanzienlijk op uw energieverbruik en het blijft altijd aangenaam in uw woning. De warmte blijft binnen en het geluid buiten.
U levert een aanzienlijke bijdrage aan een beter milieu. Bovendien maakt u een belangrijke stap richting NOM-woning.

 

 onderhoud.jpg

U hoeft nooit meer te schilderen 

Nauwelijks onderhoud

Cuypers kunststof ramen en deuren hebben een uitstekende reputatie. Denk eens aan alle tijd en moeite, om nog maar te zwijgen van de kosten, die u bespaart met het onderhoud. U hoeft nooit meer te schilderen! Met enkele wasbeurten per jaar blijven uw kozijnen er nog als nieuw uitzien.
Specifieke onderhoudsproducten zijn bij ons verkrijgbaar.

 

 veilig.jpg

Een veilig gevoel

U houdt inbrekers buiten de deur

Cuypers kunststof kozijnen zijn uitermate inbraakwerend. Ze worden gemaakt van een sterk splintervrij PVC met stalen binnenwerk. Onze deuren hebben standaard een meerpunts vergrendeling. Ook onze (draai)kiep ramen zijn voorzien van hoogwaardig inbraakwerend beslag. Cuypers kunststof kozijnen vormen een belangrijk deel voor PKVW.

 

 Ral-kleuren.jpg

Ruime keuze aan RAL-kleuren

Voor de buitenzijde van Cuypers kunststof ramen en deuren is een ruime keuze aan RAL-kleuren mogelijk. Van zuiver wit tot monumentengroen, van zwartblauw tot antracietgrijs. Onze eigen lakafdeling is KOMO gecertificeerd.

 

Bezoek onze showroom

In onze showroom in Posterholt laten we u graag zien wat er allemaal mogelijk is voor úw woning. Uw bezoek stellen wij zeer op prijs. Het is raadzaam om vooraf een afspraak te maken.

Afspraak maken

Offerte aanvragen