Cuypers kunststof kozijnen

Cuypers kunststof kozijnen zijn een aanwinst voor uw woning. U kunt kiezen uit verschillende stijlen. Zo komt u altijd uit bij het perfecte kozijn voor uw woning. Onze kunststof kozijnen hebben allemaal KOMO en CE keurmerken.

Trend

Kunststof kozijn met verdiept profiel

Dit bij uitstek Nederlandse kozijn geeft u alle vrijheid bij toepassing. Met name bij renovatie van uw woning.

Met dit kunststof kozijn behoudt uw woning de vertrouwde uitstraling. Door de traditionele maatvoering zijn de profielen vrijwel overal toepasbaar, met name bij renovatie.
Onze standaardkleuren zijn glad crème RAL 9001 of glad wit RAL 9016. Maar we leveren ook andere RAL-kleuren aan de buitenzijde naar wens.
Naast de traditionele verstekhoeken kunt u ook kiezen voor een rechte verbinding CuLoKo® aan de buitenzijde.

Classic

Strak en vlak kunststof kozijn

Hét alternatief voor woningen met een strakke eigentijdse uitstraling.

Het Classic kozijn van Cuypers geldt al jaren als technische buitencategorie. Het biedt naast een strakke ‘look’ met verstek hoekverbindingen ook perfecte isolatie en onderhoudsgemak.
Standaard zijn de profielen glad crème RAL 9001 of glad wit RAL 9016. Daarnaast zijn aan de buitenzijde een ruime keuze aan RAL-kleuren mogelijk.

Naast de traditionele verstekhoeken kunt u ook kiezen voor een rechte verbinding CuLoKo® aan de buitenzijde.

Bezoek onze showroom

In onze showroom in Posterholt laten we u graag zien wat er allemaal mogelijk is voor úw woning. Uw bezoek stellen wij zeer op prijs. Het is raadzaam om vooraf een afspraak te maken.

Afspraak maken

Offerte aanvragen